löshåret på plats.



före & efter.

ja, beställde ju det på lördagen, och igår kom det. Trodde det skulle komma först i januari men det gick snabbt faktiskt! När mor min hade hämtat ut det satte vi igång att färga mitt hår. Det blev lite gult på några ställen men det fixar man lätt med silvershampoo :) är nöjd faktiskt.

Och idag har jag varit och storshoppat! Yes u name it! 900 spänn fattigare..


1. svinhårsborste - kicks 85:-
2. mascara - kicks 139 :- (tror jag)
3. tröja - mera mode 400 :-
4. lösnaglar - kicks 80 :-
5. mineralpuder - kicks 135 :-

bilden förklarar min tomma blogg.


higheeeeeer, higher.



sitter och lyssnar på denhär, så jävla bra! ;)

Idag har vi vaknat tidigt och luffat runt i stan, det jobbigaste med det är väl att man måste åka buss i kanske 30 minuter, sen tunnelbana i kanske 20.. Menmen, vi har varit på stureplans området och gått runt, knappt i nå butiker för de tycker inte om att man går in om man inte ska köpa nått, right? NK var vi också på, inte så speciellt förutom deras skyltfönster, de är så fina! :)

Sen gick vi vid hötorget och skulle gå igenom alla stånd som är där, så står det på typ alla grönsaker "x-tra fina" och "x-tra söta". Allt är tydligen "x-tra" där, hahahha så säger alla hej, hallå, hejhej när man går där!

Brr, sitter och fryser som vanligt.. Kallt det är här i huset, hela tiden sitter man med filtar, och vi kommer från kiruna?! Men tycker ändå det är kallare här än i kiruna, haha. Säger som en kille idag sa på drottninggatan; När det blir kallt här i sthlm, så blire SVINKALLT! Okej, kan bero på att jag går runt i min skinnjacka. Det enda positiva här är väl att ta en varm dusch! ;) ..

Och imorn åker vi hem, först sovmorgon och sen blir det att gå runt på stan i några timmar och köpa det sista. Sen åker vi tufftuff tåg hem, ganska mysigt faktiskt. Och jag, mamma & elin har så kul så tiden går ju snabbt :) På onsdag morgon är vi hemma, ni som frågat så mycket, haha. Vet att ni saknar mig där i kiruna! :D Jojo men att jag har bara 1 seriös dag kvar i skolan, på torsdag, för på fredag blire begravning, fy och fan! Sen måndag och tisdag blir det väl lugna dagar, och betyg! .. Ne huj! Nu blev dethär ett ovanligt långt inlägg (enligt mig) .. Så nu ska jag kila, puss.

söndag i huvudstaden.



tjäääääänare allihopa.
nå idag har vi bara varit i solna centrum och gått runt, köpte bara en grå och en svart tröja. Åh, det känns som att jag inte köpt något alls! Sen kom jonas föräldrar och fikade, trevligt trevligt. Har väl inte så mycket att skriva här så sitter just och undrar varför jag gjorde ett så tråkigt inlägg :O ..


jag är kär! :$



a juste, glömde berätta om gårdagens kväll.
Vi satt och myste på framför soffan, alltså jag, johanna, elin, mamma, jonas & anton! Såklart kollade vi ju på idol-finalen. Har gissat att erik skulle ta hem segern, och det gjorde han också! Han låg på topp jämfört med calleballe. Blev så glad att jag började gråta! Det händer inte ofta?

Kär i låten också, men bara när erik sjöng! 

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher

I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher
<3

lördagsmys!

Nu sitter jag här igen, brr vad det är kallt här i "storstan" .. nog föratt vi har kallare i kiruna dåva.

Idag var vi varit inne i stan och shoppat, dock köpte jag bara ett par jeans. Och igår var vi på IKEA och sen lite i vällingby centrum. Varför det inte blivit så mycket shopping beror på mamma, hehe nu skyller jag allt på henne men varje gång jag har hittat något så säger hon; " men ida, vi går ju förbi den här affären nästa vecka, då kan du ju köpa den". Ja det är inte lätt när det är svårt!

En till sak jag lagt märe till är att där uppe i kiruna säger vi "inte vet jag". (norrländska)
Och här säger dom "jag väät intä" .. Och för det sista, alla säger "liksom" här hela jävla tiden.. "Jag väät intä liksom, jag kanskää ska gåe förbi åhlens äftär jag ätit lunch liksom.. " Ja, ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag ta en snus och chillaaaa lite, cya ;-*

STOCKHOLM

Tjosan, framme nu. Lång tågresa hit faktiskt, suttit på tåget från 17.30 och vi kom fram imorse 10.00 .. Ja och vi hade kul på tåget, faktiskt jättekul! Vi har lekt muslimer, jag mamma & elin då. Skrattat som tokar och haft väldigt kul, så resan gick snabbt! 

Vi gick och käkade på t-centralen, 3 mackor och 3 juice kostade 320 spänn. (!!!) Ja, veeeryvery expensive! Efter det drog vi till moster Johannas jobb.
Kul att träffa henne.

Sen gick vi till liljeholmens centrum, ja ett stort nybyggt köpcentrum. Gissa om det var stort och fint, jo! Hittade ett par skor som jag velat ha länge, converse-liknande. Sedan när vi gick vidare kom det en kille och tog tag i min arm och tog mig till en spegel. Han pratade engelska, yeah great. Gissa om jag pratade mycket? naaae. Sen började han locka mitt hår och berättade om plattänger osv. Men väldigt snäll kille faktiskt.

Sen har vi väl bara luffat runt i affärer, men jag var inte på såkallat "shopping-humör" så jag hittade bara linnen, och skorna förstås. Efter det har det inte hänt mycket utan nu sittar jag här hemma hos Johanna&Jonas och chillar. Kommer nog skriva varje dag under tiden jag är här så kika in så mycket som möjligt.

See ya!


andra advent.



Ja, idag är det första advent. Bara typ 2 veckor kvar, eller? Gud vad snabbt tiden går! Idag har jag sovit till 12 och sen kom Sussie och Sanne, så jag satt med mamma och dom. Sen har jag bara slöat.. Trist inlägg dethär blev, verkligen! Äh, ni behöver inte läsa ;D puss

fredagsmys! ;D



Snart kommer johannes och hämtar mig så ska vi till honom och har ingen aning om vad vi ska göra där. Har bangat från skolan i 2 dagar nu pga den där grissprutan! Har jävligt ont i armen på kvällarna och har haft huvudvärk. Skönt att det är borta, men armen börjar säkert verka snart igen..

Kollade nya american pie imorse, haha kan inte låta bli att skratta åt filmerna.
Johannes ville att jag skulle lägger över den på usb men det tar en jävla tid! Så vet inte om han hinner få den idag.. Sitter just nu och kollar när mamma klär granen, och om några dagar ska jag till stockholm. KUL! :D


RSS 2.0