♥9 - Min tro.

skärpning?! vadå tro..


♥6 - Min dag.

skolan:
På svenskan satt jag vid datorn och skrev om julen till en brevvän i USA, på no'n gjorde jag och rasmus varsitt stearinljus. Sen hade vi språkval och där löste jag två stycken korsord och på engelskan kollade vi på Mr.Bean =)
Det kändes som en jävligt onödig dag faktiskt, jo förresten - efter lunch kollade vi en 2 TIMMARS lång mangafilm som de tyckte var lärorik.. Nåja, inte klaga. Har ju trots allt bara en dag kvar innan jag får lov!

Efter skolan gick jag hem och städade, dammtorkade och dammsög hela mitt rum! Woho imponerande ;-). Det behövdes må jag säga! Sedan ringde jag linno, hon kom hit, vi gick på trinkakiosken och köpte s-märken och sedan upp till Nisse.



♥5 - Vad är kärlek?

Kärlek..
Ett band mellan familjemedlemmar, vänner eller partners.
Kärlek kan vara det bästa, men även det värsta.
Våra liv går ut på kärlek, allt..

Detta är kärlek för mig:








♥4 – Det här åt jag idag.

Idag har jag så gott som ätit;

frukost - Lenas korvmacka med chokladmjölk.
lunch - potatis & någon konstig biff i skolan.
mellanmål - 8 knäck & en glass.
middag - pottimos & ugnsstekt falukorv.

haha och mer blire! ;-)

♥3 - Mina föräldrar.

Mamma.
Shopping-galen kvinna utan gränser! Glad och skrattar mycket, gillar mysiga hemmakvällar och promenader i vintermörkret med elvis. Haha oh no, börjar låta som en kontaktannons! Hon har en barnslig sida som hon tar fram ibland, vi kan jaga varandra och slå varandra eller bara skratta. Vi har ofta skitkul tillsammans :) Fast.. hon har ju också en ond sida, tex. när jag lånar saker av henne och inte lämnar tillbaks.

 

Pappa.
En pappa som gillar att vara i byn och jaga älg, vara i skogen, hålla på med sin traktor och sina skogsmaskiner, bo i en skogskoja med en polare. Han är verkligen inte en stadskille, han är ju typ folkskygg, älskar sina fjällräven byxor som används var och varannan dag. Ja, om inte vi hade funnits så hade han säkert knallat runt i en hundmössa/pälsmössa, fjällrävenbyxor och någon missfärgad t-shirt, inte göre nå?! Han har ganska dålig humor och skrattar åt doktor mugg, haha.

 



♥2 – Min första kärlek.

Sebastian Lindmark.

Det var seriöst men ändå oseriöst för att vi var så små. Vi höll på fram och tillbaka i typ 3 år, lärde känna honom genom Evelina Törfalk. Ja jag vet inte vad jag ska skriva, men vi båda insåg att vi inte passade tillsammans.

Nu något år efter är vi jättebra kompisar som har mycket minnen och andra saker gemensamt! Han är lätt att prata med om det nu behövs, han är snäll och rolig. (Och jätterädd för spöken!) :D hihi..


♥1 – Presentera mig själv.

Ida Wikström, fyller 16 år den 15 januari och bor i Kiruna. För tillfället blond (kan hända att jag byter hårfärg ibland) och ganska kort.

Går sista året på Bolagsskolan, snart börjar jag på Hjampis och linjen jag ska välja är BP/BA, vet inte om de bytt ännu men det står iallafall för byggprogrammet

Jag är en glad tjej, älskar att shoppa och såna tjejgrejer men gillar även att sitta och skruva i ett smutsigt garage. Jag är lite av en "bytjej", gillar att vara i våran stuga i Lovikka eller i Vittangi hos min pojkvän. Gillar att va i skogen, köra skoter och såntdär. Men jag gillar även att vara i storstäder, inte alldeles för länge men ett tag sitter aldrig fel!

Jag har insett att jag klarar vad jag vill! Har snusat i över ett år, försökt sluta - ja det har varit tufft! Men äntligen har jag lyckats, varit utan nog länge att jag knappt känner det där suget som kryper under huden när man ser, hör eller känner lukten av snus.


RSS 2.0