hos jaquline!


 
sitter här hos line nu. Vi var vakna till typ fyra igår -.-
Så idag vaknade vi typ vi två/tre och gick upp och käka frukost. Sen har vi bara suttit här


Sen vid sex/sju ska jag hem och käka, skulle umgås med E men jag tror inte att jag hinner :/ men då blire att göra det imorn, hihi :) Jag ska se "vem kan slå filip & fredrik" idag. Mohaaahaha ;-)
haha och vet ni vad jag och line suttit å garvat till:
randal wicomb - tik tok =D


jaaaaani!

Haha, såg just att jag fått en kommentar av elin.
Nej blev ingen stor succé av denhär bloggen, ska skärpa mig! =D

Idag har jag varit i skolan, det här låter faktiskt jävligt fjortisaktigt men jag hade knappt nå smink! Det är faktiskt ett jävligt stort framsteg, som sagt - har gått med smink varje dag till skolan i ca 2 år.. Men grejen är den att när jag varit "smink-fri" i några dagar, eller ja utan foundation&puder så blir min hy bättre. Men så fort helgen kommer så känns det som ett tvång att ha massa gegga ^o) .. Men att sen när jag använder det då så blir ju min hy jättedålig igen, så då vill jag inte gå med dålig hy i skolan så jag måste ha foundation/puder. Haha vilka komplex man har :D ..

skit samma, ska iaf berätta att jag har gjort mat nyss, stuvade makaroner&bacon. asgott! Men vet ni, nu ska jag börja ta itu med min design så vi får höras. (Obs! kan ta någon vecka innan nästa)


back in track.

 Nu ni, nu ska jag börja om med mitt bloggande.
Men just nu har jag inte något annat vettigt att säga än grattis till min syster som fyller år idag. Så nu sitter jag och äter strips med mina päron, för jag är inte hungrig. Och om jag trycker i mig maten så kommer jag vara mätt när vi är i tuolla och äter tårta, och det vill man ju inte missa! =)

RSS 2.0