Mot skolan

Såhär ser jag ut idag! Inte direkt Ida men man måste ju variera lite. Använder blogg.se nya app och den verkar helt ok :-) puss och kram!


kalaaas

Grattis till pappa, linn, linnos pappa, lucas & till agge! :-) 


du är bra min älskade vän!

dödens död

Idag på petterssons slank jag med sågen och sågade i fingret.. Det bara rann och pumpade blod och jag blev skakis som fan alltså. Stefan fick också lite panik, haha. Trodde att jag behövde sy och det verkar så läskigt! Nu har jag lidat om det och gått så hela dagen. Men det gör fortfarande ont ibland.. :-(

Sitter just nu hos Erik, vi sover här inatt och jag börjar 13.10 imorgon. Åh vad härligt!

Äta lite chibba nuu, tjao!


Min hand ser helt missbildad ut..

Orientering.

Puh, just duschat! Det behövdes verkligen efter några timmars orientering.. Det var kallt och blött men vi fixade G-banan iallafall. Ett grymt team var vi, haha :-) 

Snart kommer det lite folk hit för att fira pappa som fyller år om två dagar! Ska bli himla gott med smörgåstårta även fast jag tjuvsmakade lite imorse, muuuuums!

utan dess like

Nu är jag här igen! Just kommit hem från en kväll med linn, erik & hanna. Glidit runt och varit lite sociala :-) Ganska skönt och mysigt en sånhär måndagskväll.. Idag kan jag vara uppe länge för jag börjar 12 imorgon. Vi har nå orienteringsdag, blöö och jag som hatar orientering! Men det varar bara i någon timma så det är ju liite bättre än skola iallafall :b 

Ska väl titta på tv eller något. Jag som missade idol idag :( Och själv måste man sova för att pojkvännen skulle va med en kompis. Men det går lika bra det! 



Måndag.

Hejhej från en heltrött chey! Haha nä men jag är jävligt trött. Men det funkar aldrig så bra för mig att sova efter skolan för då råkar det alltid bli några timmar mer än väntat! 

Har varit en ganska seg dag i skolan. Hade fotboll på lombia och "vi" ägde ut fordons med typ 6-0. Mina killar är bäst! ♥ inte föratt jag var till så stor hjälp men det var roligt ändå! :-)

Kom nyss hem svinhungrig och tänkte värma min kebabpizza från igår, så har pappa slängt den för att jag glömde sätta den i kylen igår.. Faaan dumhuve man är! Var mer än halva kvar ju.. Aja, så går det. Och så måste jag städa rummet för det ser förjävla hemskt ut, skoja inte alltså. Blöö.. 

Vilket tråkigt inlägg det var.. 


på de gamla goda tiderna!

scaaar

Tänkte nu berätta lite om mitt ärr på kinden. Det är så många som undrar och frågar när dom ser det. Det är så att för något år sen en helt vanlig fredag satt vår hund Elvis i köket och väntade på mat som mamma stod och fixade. Pappa satt i köksbordet och jag kom in i köket och satte mig ner på golvet med Elvis och kramade honom. Hörde bara ett otäckt ljud sedan satt jag på knä och höll händerna för ansiktet. Mamma & pappa blev jätteoroliga när de såg att det bara droppade blod på golvet och mamma såg bara att det var ett litet sår vid ögonbrynet. Sen tog jag bort händerna och då var det en jätteäcklig djup reva i kinden som det bara forsade blod ifrån. Pappa "tog hand om" Elvis medans mamma ringde till akuten med skakningar i hela kroppen.

Vi for till akuten och jag var jätteorolig att de skulle sy, för hur ont låter det inte att sy i kinden? Men eftersom det skulle bli lite snyggare så bestämde sig doktorn för att limma. De hade någon slags ny limflaska och han fattade inte hur den fungerade så det flög ut värsta feta klicken som rann ner till ögat (jag låg ner). Så ögat blev ihoplimmat och jag såg ut som ett riktigt missfoster. Skoja inte, haha. Så från akuten kom jag med ett ihoplimmat öga och plåster över halva ansiktet. Och innan jag fick bort limmet från ögat.. Hahah off! 

Många frågar om jag ska ta bort det. Men just nu känns det onödigt. Jag tänker aldrig på det och det stör mig verkligen inte. Det syns ofta inte, inte så speciellt mycket när jag har smink iallafall. Så det blir ett senare beslut. Men nu är det en del av mig.

Det är också många som frågar och tyckte att vi skulle ta bort Elvis. Men jag fick bestämma och jag ville inte det. Och jag har aldrig ångrat mitt beslut. Även fast han bet och kan va lite sur ibland är han ändå världens finaste hund.. ♥

Varning för äckliga bilder!


'
På akuten


Efter akuten

Nu


cheap monday

Just kommit hem från skolan, har också hunnit göra min läxa. Mamma står och lagar köttfärssås och spaghetti så det blir gode grymt! Är jättehungrig faktiskt.. Det börjar faktiskt också bli något av mitt och jockes rum på måleriet snart. Hoppas han kommer på fredag så vi inte ligger efter så mycket. Och sen hade vi ju turen att få rummet som hade typ 2cm tjockt lager av spackel, färg och tapet.. På tal om något annat, heh. 

Jag har också tagit min typ första (le-och-se-snygg-ut) outfitbild. Jag trotsade den oskrivna lagen och var sur. Fast det var inte meningen.. egentligen. Men ni ser iallafall min nya snygga Cheap Monday t-shirt! 


lulää

Sitter och myser i min "onepiece" från gina. Grymt skön men grymt ful. Fast ändå heeelt ok! 

Just kommit hem från lule, shoppat med ebba. Blev inte så mycket plus att en fucking påse blev kvar någonstans :-( Min fina pälskrage, måste beställa en ny! Sen var det bara ett par vanliga mjukisbyxor för 99:- så de skiter jag fullständigt i! Har varit grymt roligt ändå. 

Shoppade till typ två, sen kom Johannes och Robin så han fick käka sin jävla hampis. Sen åkte vi lite bil och såntdär, haha sjukt kul hade vi ändå! :-) Och tågresan gick snabbt hem för jag och ebba babblade så mycket. 


wild and crazy

Idag ska jag&ebba boka tågbiljetter till imorgon, för då ska vi till luleå och shoppa. AWESOME!


Dag 3. En bild som får mig att skratta högt.

Den omtalade nysbilden, nös när jag skulle fota precis. Haha off såå ful!


Dag 2. Någonting jag tycker är konstigt.

Att vi hade så jävulsk bra väder på vakan & skolavslutningen, FAN vad vi gillade det! 



Dag 1. 3 Bästa vänner.


--

Dessa listor, men de är faktiskt roliga att göra! :-) Snodde den av linno!

Dag 1. 3 Bästa vänner.
Dag 2. Någonting jag tycker är konstigt.
Dag 3. En bild som får mig att skratta högt.
Dag 4. Vad som finns i min väska.
Dag 5. Någon jag skulle vilja träffa.
Dag 6. En bild på mig och en gammal bästa vän.
Dag 7. En person jag varit kär i.
Dag 8. Den fulaste bilden jag har på mig själv.
Dag 9. En bild på mig själv när jag är onykter.
Dag 10. Någon som alltid betytt mycket för dig.
Dag 11. Låt som får mig att börja gråta.
Dag 12. Berätta om hur jag vill att min framtid ska se ut.
Dag 13. Berätta om en fylla jag haft.
Dag 14. Någonting jag skulle vilja ha mer än allt annat just nu.
Dag 15. Berätta om min första kärlek.
Dag 16. Någonting jag ska sträva efter.
Dag 17. Berätta vad jag tror några av mina kompisar kommer bli när dom är stora.
Dag 18. Någonting jag önskar att jag fick uppleva.
Dag 19. Vad för olika sporter jag har gått på.
Dag 20. Var jag bor / mitt rum.

love is bigger

”Du ska leva livet, du är bara sexton år, ta vara på din ungdom”. Sådant får man höra nätt och jämnt. Man kan leva livet som kär och tonåring. Och på detta sätt lever jag.

Min största rädsla är att bli ensam och övergiven, även fast vänner och familj finns där. Jag är kär i kärleken, därför väljer jag att vara tillsammans med världens finaste pojkvän. Ett år känns som en evighet, men jag vill vara kär för evigt. I dig.  Han är killen som jag aldrig riktigt bråkat rejält med, killen som alltid får mig att bli glad när jag är arg och ledsen, killen som gör min vardag till något mycket bättre. Jag blev kär på första ögonkastet, och kan nu bevisa att det faktiskt går. Det var kämpigt till en början och alla sa att jag skulle släppa taget. Men jag gav mig inte, jag kämpade så länge för att få honom, nästan ett år och det lönade sig. Man ska aldrig ge upp hoppet, aldrig. Jag har aldrig ångrat mitt val och är så stolt över mig själv.

Men när man är kär kan man bli blind för allt annat, jag lämnade nästan mina bästa kompisar på grund av kärleken. Vilket jag kan ångra idag, men som tur tror jag de förstod hur det låg till. Jag struntade i dem, så idiotiskt. Tänk om jag skulle bli ensam, vem hade jag då haft kvar isåfall? Men som nykär tänker man inte, man satsar allt på kärleken. Men efter ett tag blev det bättre, och nu har jag ett liv med mina vänner och ett liv med honom. Allt är bra just nu, jag är så lycklig.

Och som många tror, att man blir så fast när man har ett förhållande. Nej? Jag kan göra nästan exakt vad jag vill, och det jag inte kan göra vill jag inte göra. Så fast är jag inte. Jag lever mitt liv precis som jag vill. Jag lever i nuet. Ni som inte vet behöver inte lägga er i.

Jag lever livet, jag är sexton år & jag tar vara på min ungdom.


update från sängen



Ligger i sängen (som för övrigt varit min bästa vän i 4 dagar nu..) och kollar på något konstigt tvprogram. Snart kommer mamma med pizza så nu ska jag försöka äta rejält.

det ni



Efter regn kommer solsken

Jajamen, är på bättringsvägen idag, det känns riktigt bra! Jag har nämligen legat i koma (nästan iallafall) sen onsdag. Det började med att jag vaknade med feber, sen fick jag halsfluss igår. Men som tur hade vi penicellin sen förra gången jag hade halsfluss så jag har börjat knapra på dem. Jag har tillochmed duschat idag! FRAMSTEG! 

Måste också berätta att jag hunnit med att vara rödhårig, vilket ni kanske såg i förra inlägget? Och nu är jag svarthårig. Trivdes inte så bra i rött, men jag trivs faktiskt jäkligt bra i svart hår :-)
Vilket värdelöst inlägg detta var.. på återseende! 


RSS 2.0