HARD WORK WORK

tjabba, om 40 min ska jag börja bege mig mot jobbet. Att man alltid ska tro att man tar länge tid på sig än vad man gör.. Nåja, lite skön morgontid är ju härligt. 

Har just tittat vädret till helgen och det verkar lovande, kanske en liten regnskur imorgon på kvällen men det ska nog gå bra ändå! Senare idag ska jag gå på stan och köpa småsmå gummisnoddar, undra vart det kan finnas? Jadu, får väl leta men måste få tag i sånna iallafall. Tänkte göra några små flätor i håret till helgen faktiskt. 

Nä nu ska jag avrunda detta inlägg..



<3

Jag har så kul med er tjejer, thank god att jag jag har er. Ni är GULDVÄRDA!







SKOR

dessa är på väg hem till mig, kärlek till converse! ♥



MIDSOMMAR

Hallåhej, nu är man tillbaka i stan, faktiskt skönt. Nu äre bara fem dagars jobb sedan kirunafestival, fasen vad gött! ;-) 

Min helg har väl varit sådär alltså. Har inga bilder från midsommarafton tyvärr.. Var medveten om vad jag gjorde i två-tre timmar, sen gick det utför. Jävla Leffe som bjuder på redbull-vodka. Fy och fasen. Det enda jag säger är att erik var tvungen att bära hem mig! Haha, och lördagen var seeeg, jääävlar vad seg den var, blä.. Jaja, menmen.. Plötsligt händer det ;-)

Igår drog vi till Erkheikki en sväng, 6 pers i en bil, himla trångt! Ingen höjdare att vara nykter där, skoja inte alltså! Så vi gick upp på backen, stod där i fem min sen drog vi hemåt. Men nästa år ska jag fan dit, det blir nog ös. Haha, eller? 

Nä nu  ska jag avrunda och vänta på att mammsen kommer hem så jag får lite mat i magen!

A REAL FRIENDSHIP NEVER ENDS?

eller?..
ja sitter just och funderar, fast nu har jag klarat mig utan dig en vecka eller två, så det ska nog gå bra. Äh fan skit samma, less somfan. bläää.

BREAK IT

Nu stack mamma, och här ligger jag i min ensamhet och lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Måste vara det mysigaste som finns! :-) 

Jag gör inte mycket nu under veckan, bara jobbar och sover.. nästan. Klockan är ju trots allt sex så det är ett tag kvar till läggdags, funderar på att ladda ner insidious men vågar nog inte kolla den ensam. Så jag ska försöka roa mig på något annat sätt! 



ADAM



Steeeekigt!

UNFAIR

Sitter hemma och väntar på att linno ska ringa, men det tar väl ett tag så vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess? Jaja, det löser jag nog :-) Har jobbat, varit på stan och suttit hos line. Lite meningslös dag, därför linno ska komma och rädda den ;-) !

Jag tänker på dig emil ♥

STARK BESLUTSÅNGEST

Funderat i några dagar på om jag ska klippa lite snelugg. Det bra med det är att det ser lite finare ut för jag har typ resten av håret i samma längd. Men då kan jag inte ha mittbena (hur ofta har jag det liksom?!) och jag kan inte sätta upp luggen (jag sätter ju upp den för att den är i vägen) .. Så det lutar åt hållet till snelugg, men tänk så ångrar jag mig?! gaaaah.. 



Tänkte något liknanade! ↑

MAMMA IDA

Det här med mammarollen är inte min grej alltså. Idag har jag jobbat, lagat mat och diskat - i kombination med mens och solning. JAG ÄR DÖDENS DÖD! Jo har också cyklat upp&ner på stan i raketfart. Nä fyy himla jobbig dag ;b

....

Du vill som ha allt för dig själv. Men det ska du inte få. Du har redan så mycket. Ett stort jävla ego är vad du är, EGO! Nä det gillas inte.. Blää.

SCHOOL'S OUT FOR SUMMER

Har just kommit hem, gud vilken hetta! Håller på att flyta bort alltså :-) Men man ska inte klaga. Har kämpat mig upp i morse, gick helt okej tills jag kom till skolan. Bakisen tog över mig och jag bara skakade och mådde illa. Hoff men kul hade vi igår! Och jääävlar vilket bölkalas det har varit i skolan, heeemskt! :( 



VAKAN


-

NU TAGGAR VI VAKAN! ;b

GRUNDENTEN

Nog hade vi kul allt :-) ..









HÅRFÄRG



Idag har jag färgat mitt hår, skulle bara bli utväxten men när vi blonderade blev det orange-gult! Sen la jag i pärlblond och nu är jag superduper blond. Helt annat faktiskt! :-)

Nu sitter jag här i mitt kolsvarta rum och myser till åskans mullrande, även ljudet när regnet smattrar i taket, ååå så mysigt! Jag älskar åska, hoppas bara att det är bättre väder imorn alltså.

KOMMER SAKNA ER


SKOLA IMORGON

Har hängt lite väl mycket med linno ikväll.
Även tobbe, anton & gustav. Det var himla galet, tro mig. ELLER?



MONDAY

SHabbbaa, har just varit och solat med mammsen! Himla brun jag blev. INTE. Lite iallfall, det är ju bra :-) Här i kiruna måste vi sola för att bli bruna. Men ser annu ut som en alvedon-piller..

Igår var det ju kära bigbrother finalen, simon vann. Great! men vad ska man göra nu undrade jag då. Nu har jag svaret. Det är ju förfasen sommarlov och då kan man göra vad man vill! En till tanke som slog mig - hjampis.. Brr, känns läskigt. Första dagarna kommer vara ett helvete säkert :-) Som att börja sjuan igen, alla stirrar, kanske viskar och grejer. Nä fy, jag pallar trycket! Och sen att jag ska gå i en klass med bara killar, kommer också gå åt fanders. Haha det komemr spåra, men roligt ska vi ha! :-D 

Nu äre ju som bara tre dagar kvar.

Tisdag - halvdag.
Onsdag - halvdag + grundenten på kvällen.
Torsdag - halvdag + vakan på kvällen.
Fredag - skolavlutning = bölkalas..

Himla bra det låter? JAJEMEN.
Fan nu måste jag sluta, låter hima schizofren. Som min syster.. NO I DID'NT. Nu spårar det, hejdå

BAD HAIR DAY

Ja, det är verkligen en riktig bad hair day för mig idag. Och jag har suttit och funderat hur jag ska få långt hår och kommit fram till att inte färga lika ofta och klippa mig, ja ni vet det vanliga. Sen hittade jag en tjejs blogg och hon tipsade om Loreals Absolut Repair serie! Jag måste verkligen köpa dessa produkter, och sen har jag läst omdömen av folk och de tycker serien är helt awesome. M-Å-S-T-E  H-A!



B&J'S

just nu: 



SOME PINK SPLASH

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle börja spara mina naglar. Jepp, jag lyckades! :-) Jag visste att jag kunde klara det, och fint är det. Fast hehe, nu ser dom ju förjävliga ut men ida är nöjd, jepp! 



RSS 2.0