Fan så sant!


Young, wild and free

Fick veta att mina pennor fanns på en hobbyaffär här i stan så idag sprang jag dit efter skolan en snabbis och inhandlade 3st & en blender. Så nu är det bara att öva och öva. 

Köpte även en primer som förminskar porerna och håller sminket på plats hela dagen. 

Finns på tex. Kicks
159:- (klubbpris) 




Essie nagellack

Har läst och hört jättemycket om Essies nagellack. Jag var tvungen att köpa ett här om dagen. Den är verkligen värd priset, vilket nagellack! Jag har en ljusrosa färg, den heter Muchi Muchi.

Finns att köpa på Kicks tex.
129 :-


BANGARANG

Hoff vad jag shoppar, men jag bara älskar det. Mina nya converse har just anlänt och sen beställde erik en tröja till mig! Tack hjärtat ♥


KLICKAT HEM


10 pennor för 400 kr.

Har slagit mig i skallen och insett att jag verkligen vill ha Promarkers.

De är speciella tuschpennor som man kan skugga med och sånt skoj. Var så nära på att just klicka hem ett set med 10st men tvivlade när jag såg priset. 400 spänn. Är det värt?

Älskar ju att måla och teckna men vill komma upp till en ny nivå och inte bara kladda med blyerts. Såå.. jag ska sova på tanken. Men vafan, känns ändå inte värt. Får se, kanske nästa lön? :-)



.





Shopping läker alla sår!

Min första lediga lördag på länge här i stan har erbjudit shopping!



:-)

Min födelsedag var helt ok, fick en massa pengar, mina rosa snickarbyxor, blommor osv.
Jag fick även i.d minerals startkit av svärföräldrarna, eriks syster och erik. AWESOME


17 år

Måste visa vad jag beställde i present till mig själv igår:

Ont i fötter och rygg

Idag blev det 11 timmars jobb, känner mig mycket duktig! 10-21. Hade 200 pers som skulle ha serverad mat, även allt folk som fikade och beställde "vanlig" mat. Det var mycket jo, men det känns ganska värt nu. Pengarna rullar & fötterna värker! 

Imorgon fyller jag år, 17 år. Meninslöst om jag får säga det själv. Inga paket och ingen tårta. Värdelös ålder. Men jag tänker positivt, 365 (skottår? 366?) dagar kvar tills jag blir 18 och slåss för att komma någonstans på lankan typ. Känns mycket OK!

We run the night

Just nu väntar jag på mat, Erik får agera kock idag. Bullens pilsnerkorv ♥ Har just haft ett litet vattenkrig med honom också, resulterade med att jag blev duschad. Med kläderna på.

Förövrigt har det varit awesome i Vännäs, råkade bli fest hos cammo, jag & josefin sov. Medans hade jag resväskor på huvet och jossan fick en snopp ritad i pannan. Jävla galna vännäs! Vi hade alla olika viljor när vi handlade, camilla råkade tappade sin nya iPhone i toastolen medans hon var lite wild&crazy, ebba öste på och det slutade med att camilla låg och skrek fitta åt mig sisådär på morgonen, allt hon kunde dessutom. Men annars var det kul!

Idag ska min kära mamma göra blonda slingor på mig ihopp om att bli blondin, tror inte jag lyckas. Men ett steg närmare i varje fall?


Vännäs

Här får jag se solen på morgonen, det märkte jag nyss. Underbart =D

Igår satt vi ju som sagt på tåg i 9 timmar, blev försenade typ i en timma i boden men det hade man ju ändå förstått. Sov endast i en kvart men det tog ändå väldigt snabbt! Det sa bara poff så var vi i ume. Camillas kompisar hämtade oss och körde oss hit i vännes. Trodde nästan man var i kiruna efter vägen. Sen kom vi fram till lägenheten. Åt chibba, kollade film och gick och la mig. Vaknde dock när Josefin vråltjuter när Sverige vinner! Ja grattis till oss, typ..

Nä men som en sammanfattning har vi haft väldigt roligt hittills. Just nu sitter jag och dricker morgonkaffe medans alla andra sover. Sen ska vi handla kääääk, yep! :-)


Designfix.

Designen är på g. Bara lite kvar. Sorry för stöket!
Har ni sett att jag har kirrat en facebook gilla-knapp till er, plus att jag råkade gilla mitt egna inlägg. Snyggt.

INSPO


So happy I could die!

Idag är jag så jädrans lycklig. Jag vet inte varför men allt känns så underbart! Jag vill typ till fjällen och åka skidor, haha ja ni hörde rätt. Jag vill kunna se solen igen på morgonen. Jag vill kunna använda min skinnjacka. Och nu kom jag just på: vilken skinnjacka?! Mamma slängde min för att den luktade så mycket gift och plast. KUL. Jag vill köra skoter i plusgrader med mina vänner, kanske grilla en korv också? Jag vill vara rik, kunna köpa en helt ny garderob utan att det märks på kontot. Jag vill samtidigt mysa med Erik och äta chibba framför en bra film.Jag vill ha en assnygg design här på bloggen men kan inte göra det själv. Jag vill ha den blonda hårfärgen jag är ute efter, det kommer ta en evighet. Men jag är glad. Glad för att jag har världens finaste människor omkring mig som gör mina dagar. Jag är lycklig!

RSS 2.0