PUT YOUR HANDS UP

Fan att man inte har pengar, fan att den inte finns i min storlek, FAN ATT DEN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!



SO MUCH TO DO

Stressen kryper sig sakta fram. Känns som att jag har sååå mycket att göra. Fast jag inte har det. Men det går nog bra! Nu har jag iallafall långhelg, fan vad skönt :-) 

Måste köpa hudfärgade strumpisar och lösögonfransar till grundenten. Bestämma vad jag ska ha på skolavslutningen och till vakan. Sen måste jag sola en-två gånger till och hade också behövt en nu fuondation+puder för att min är för blek. Och jag har endast 300 spänn. ÅHHHH (!) .. 

Ska iallafall kika lite på balen idag med linno, kanske följer med när hon ska fota TU3 också. Galet!

UNGDOMENS HUS

TJAhej. Idag har jag inte gjort mycket, snart ska jag hoppa i duschen sen ska jag och två fina tjejer upp till uh vars det är någon slags tjejkväll. Hoppas det blir roligt. Som lite omväxling i vardagen :-)

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER

Inte bloggat på länge, menmen. Ska slänga upp lite bilder från helgen sen ska jag bara ligga och kolla upp i taket tills bigbrother börjar! Nu ska jag njuta av lugnet när allt i skolan är klart. Gudars vad skönt! Ett grattis till min mamma på morsdag också! ♥













I DON'T MIND

Här sitter jag och gör lite skolarbeten, nämligen lägenheten & träningsprogrammet som jag måste lämna in imorgon. På tisdag sätter dom betyg.. Nu är slutet nära. Snart får vi lämna bolagsskolan och blick framåt. Men vi har haft 3 underbara år tillsammans. Nu ska vi splittras, vissa flyttar och vi andra hamnar i olika klasser. Vissa kanske skiljs åt helt och hållert, hittar nya vänner och sånt. Hoff.. Men det går nog bra! Men fasen vad jag kommer böla på skolavslutningen! Nä nu äre bara att ta tillvara de få dagar som återstår och njuta :-)

ON STRANGE TIDES

Just kommit hem från bion. Jag, ebba och josefin var och kollade på nya Pirates Of The Caribbean, Helt okej faktisk :-) Att kolla 3D var också något nytt för mig. 

Igår fick jag även min Iphone, galet nöjd tjej! Den är super ♥





himla fina tjejer alltså! ;-)

MUHEE

Tjaabba tjena. 
Sitter här efter en svinigt skön skoldag, 3 lektioner. Helt galet bra :-) Annars har jag och linno bara spanat lite och tryckt en mjukglass. Sliten är man också så nu blir det en dusch, sen käka lite sen på sån dära handledar-utbildning på körskolan, fasen vad segt..



VITTANGI

Tjatja, sitter här hos otam och dricker kaffe och äter bulla. Inte helt fel efter en lång promenad hit från erik! Plus att det kom någon droppe på vägen. Nåja, man är ju inte gjord av socker :-) Världen går nog inte under idag, hoppas jag. Jag vill ju hinna bli 18 år faktiskt.. menmen :b

RIGHT NOW


BYN

Nu drar jag & erik vidare till byn. Älskade vittangi! Vi hörs på söndag. 



LYCKLIG CHEY

Hoppsan! Mamma [världens bästa] klickade just hem en vit Iphone 4. Galet snygg ;-) me like!






KÄRLEK PÅ FÖRSTA ÖGONKASTET

We were both young when I first saw you, I close my eyes and the flashback starts. 
I'm standing there on a balcony in summer air, see the lights, see the party.
See you make your way through the crowd, and say hello, little did I know.


Haha, snygg bild. Men vi är såhär bakom alla väggar. Finaste.


FEEL THE VIBE

Idag har jag hunnit med att vara i skolan. Endast linno var där med mig. Alla andra är i bög-trelleborg [nej jag är inte avundsjuk!] medans vi sitter här och ruttnar. Vi hade till och med så tråkigt på lunchen att vi satt och jobbade med so. Det kallas T-R-I-S-T-E-S-S. Jag har även hunnit vara ut med hunden i spöregnet. Weho, älskar att ha hund såna här dagar!

Nu funderar jag på vad jag ska kirra för käk. Jag hatar att laga mat och jag hatar att äta ensam..

KEENAN SLÅR TILL IGEN


TRALALALAAA

Se så fint det blev. Bilden ger ingen rättvisa men det blev galet najs! :-) Himla nöjd är jag över mor&systers jobb..

Annars så har jag bara degat i skolan, köpt godis [smaskar på det nu, mmm] och tittat på en vit iPhone 4. Jag vill ha den gaaaalet mycket, så jag och mamma ska ta tag i det och gå och kika här någon dag. Jag fick mig en riktig tankeställare idag när vi satt på no'n. Josefin, Line och Linnéa har android-telefoner och där satt jag med mina gamla fula ericsson. Så jag tog tag i saken idag. JAG SKA HA EN VIT IPHONE, SÅ DE SÅ! ;-D



JAHAPP

Nu har jag fått tid till körskolan för att gå sån där handledar-grej.. Jobbigt det kommer vara att sitta där i flera timmar men det äre värt. Sen är jag ute på vägarna och övningskör ;-D Haha, gud vad tiden går snabbt. Snart har jag förfasen körkort och hela faderittan! Okej.. det är ju BARA 1,5 år kvar men man drömmer ju ;-D .. 

Så här kommer det se ut, med en iphone i handen och en merca i andra! GALET!



HEEHE

Sitter och leker lite med photoshop. Sitter och väntar på att någon ska komma hem och göra mat! Körde på löshår idag igen för den delen, lite roligt med lite variation. Hoppas vi ska tapetsera idag också :-) 





Här är bilden när jag har rött hår. [slarvigt gjort, jag vet.] Men är grymt sugen på att färga det rött till vintern.. Vad tycks? Inte exakt sån färg på bilden dock men..

JORDENS UNDERGÅNG

Det är nå skitsnack om jordens undergång på lördag. Jag skrattar åt det men denna tjej gör inte det :-D



RIVNING OCH STÄDNING

Pustttttt.. Nu har jag äntligen rivt ner mina röda tapeter, himla skönt alltså. Och så har jag bytt byrå med mamma så här förändras mycket. Jag funderar på vad jag ska hitta på idag men det är ett senare problem, heh :-)

INNAN



NU





BLA BLA BLA BLA

Sitter just och funderar. Gud vad tråkigt liv jag har!

Jag vaknar, går till skolan och kommer hem. Efter det sitter jag bara hemma eller så sitter man hemma hos någon polare och chillar. Sen sover jag. Jättekul.. Men vad gör man annars här i kiruna, vad gör man?! Och på helgerna sitter jag hemma eller umgås. Inte så spännande. Jävla kiruna.

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Just kommit hem från skolan. Har varit en sådär halvseg dag men nog klarar man av sånt ibland också! Ska börja sy :o Haha har massa kläder som jag ska sy in och sen tror jag att jag ska göra ett par jeansshorts. För det behöver jag men hittar aldrig de perfekta. Då får man tillverka själv! :-)
Bjuder på en härlig bild från gårdagens härligheter. På mina härliga vänner! ♥

MOMMOMAT

Sitter vid datorn, funderar på vad fasen jag skulle göra idag. Pling! Juste, skulle äta hos mommo halv fem. Och vad var klockan, jo 16.20.. Flög upp och trampade gärnet med eriks cykel som tydligen aldrig fått service. Det gick bra, tills jag sprungit upp för dom där 3 långa trapporna. Jag var D-Ö-D. Och påvägen träffade jag minsann erik tillochmed. Det var kul, faktiskt. 

Här kommer en bild på henne. Himlans fin är hon! Och himla god mat gör hon!


NEVER SAY NEVER

Kollade Justin Biebers film idag. Never say never. Den var faktiskt grym! Actually, jag gillar inte hans musik, eller ja.. vissa låtar är okej! Men jag förstår inte hur folk kan älska någon de inte känner. Sjukt, sjukt, sjuuukt! Fick tårar i ögonen ett antal gånger under filmen faktiskt. Han är så gullig mot sina fans!

Kolla bara på filmen här nedanför. Såååå jävla snäll :') .. 


MAT

Fan vad jag är hungrig. Fan fan faaaan.. Inte nå jävla mat i hela kylen och frysen som man kan äta. Hade varit grymt gott med nudlar! Åhhhh. Detta blev ett litet hatinlägg mot min mage som lever sitt egna lilla liv. Återkommer senare när jag är mätt och glad.


FIRE BABY, FIRE

Det brinner i kiruna! Nu står halva kiruna där och intar massa giftiga ämnen medans de ringer runt till nära och kära. Vadå? Det är ju precis så det är hära. Jag var också nyfiken, minst sagt. Och röken på bilden är bara början, nu ser det ännu värre ut. 

Jo ni kanske ville veta VAD som brann, om ni nu inte redan vet det.  Det var någon slags isolering till nya raketskolan. Nu äre nå jävla pyromaner som varit där och lekt med pappas tändstickor. Probably ;-D 


SÄNGHÄNG

.. med ebba&linn. Har tryckt i oss lite grönsaksstavar med dipp. Mumma ;-D

KEEP UP THE GOOD WORK

Var nyss på missions med min far. Det är vi aldrig, men plötsligt så händer det :o

Vi fick med oss 8st helgolandskakor, 2 godispåsar och empesmat. INTE ILLA INTE ILLA! Actually, de där 8 krämiga
grejerna var inte till oss.. sad but true! Är så mätt att jag nästa spricker.. Jag som just börjat bli seriös med maten!

Meeeeen, idag ska ni få en överraskning, en ful en. SKOJA HAHA! jag är söt, jag skojade däremot inte om att ni ska få en, här kommer den! 



Hörde jag att någon sa att jag var söt? Ja, tänkte väl det. 


Som pricken på i'et ska jag umgås med mina fina vänner idag, inte lika fina som mig dock..

YEYE

Nu drar jag till skolan, hehe kul.. 



JAG VILL JAG VILL HA



Enligt mig är denna både rätt och fel. Jag är himlans lycklig faktiskt!

Jag vill att alla mina skolarbeten ska bli färdiga.
Jag vill till pite cruising ihelg.
Jag vill ha min pojkvän här med mig just nu.
Jag vill ha långa fina naglar.
Jag vill ha massor av pengar.
Jag vill ha sommar och värme.
Jag vill ha en iphone 5 nu.

Hade kunnat fortsätta hela kvällen men nu måste jag plugga..


JELLY BELLY

Har ni någonsin ätit dessa? [De riktiga amerikanska] Inte jag heller förrän ihelg. Mamma köpte dom och det är ju sjukt hur en sån liten böna(?) kan ha så mycket smak i sig. Och man ska bara äta en och en för bästa resultat! Smaker som blåbär, smörade popcorn, chokladpudding, tutti-frutti osv finns i dessa grejer. Jag smakade ett par och måste säga att smörade popcorn var äckligast. Den smakade verkligen det men jag gillar annars inte popcorn så kan vara därför ;-D 


YEHE


DATOR TILL TV

Har länge tänkt köpa en HDMI-kabel så jag kan koppla datorn till tvn. Pappa hade köpt en idag, nu ska jag kolla om det funkar. Wihooo :D

LÅNGHELG

puh, första skoldagen på länge. Var jobbig actually.. Och massa plugg på det också!

Stockholm har varit najs, men det var inte så varmt som jag trodde. Har shoppat en hel del, tex en klänning till grundenten. Egentligen.. vad är meningen med grundenten? Det verkar inte ens var roligt. Man äter sen till malmia för att .. dansa? Ja jag ska inte spotta ut messa fördomar, det kanske blir roligt ändå!

Slänger upp lite bilder från stockholmaaas. 








RSS 2.0