första advent!

yes i name it, det är första advent. om 3 veckor är det ju jul! gud vad tiden går snabbt.

det är grymt fint att vakna till "lussebulla-lukt", om man nu kan säga så! :D och det gjorde jag idag. sen har jag väl bara chillaaaa tills jag och line for upp på stan, julkänsla! tog en kaffe på brända sen drog vi hem, mihi onödigt jagvet. sen har jag bara kollat på south park, har hatat den förut, och då menar jag hatat. sen en dag här när jag kollade den med line så insåg jag hur fel jag har haft, fyfan vad rolig den är! :) så ja, det har jag väl gjort tills mamma tjatade på mig att börja städa. Det gjorde jag, har dammsugit, dammtorkat och halva rummet skurade jag. mamma tyckte jag var såå duktig på att skura, nej men hon ville inte överlåta skurningen till mig ensam, så hon satt och peka och gnällde över varenda fläck jag missa..

snart ska vi kanske till elin&micke.
ska tjata, för jag vill ha mitt ps tillbaka, alltså playstation.


ett tag sen, as well?



ja fifan, min blogg ser ut som bara fan!
lotta måste fixa den, men hon kan inte göra det förrän jag skickat några bilder till henne, och det går väl inte utan msn? har varit utan det också ett tag men orkar inte kolla vad som är felet!


hehu, idag har jag spenderat tiden med line.
vi vaknade, kollade lite på disaster movie, fyfan vad ful den är. Handlar om ingenting, så jävla random som en film bara kan bli. Har duschat och sånt, sen for jag till henne och där hann vi inte göra mycket innan linus hämtade upp oss med skotern. första gången för i år, rätt kul. Bara det att jag höll på att flyga av hela tiden -.- sen efter det hann vi till line och dricka varm choklad, grymt gott efter en kall tur mitt i ingenstans. sedan hämtade johannes mig och körde hem mig, tackar ;)

nu blire att plugga lite, sen ska jag nog glo lite på tv!
ses nästa gång, säkert år 2010?

dagens låt; Rihanna - russian roulette.


RSS 2.0